Meet & Stay (UITVERKOCHT)

vrijdag 17 juni 2022

Datum/Tijd
17 juni 2022 - 19 juni 2022
Hele dag


DIT EVENEMENT IS UITVERKOCHT!

Meet & Stay is dé ontmoetingsplek voor reislustige gezinnen. Op de fijne camping Dijk en Meer aan het IJsselmeer staat Ontmoeten, Genieten, Inspireren en Delen centraal. Ontmoet andere reislustige gezinnen, Geniet van dezelfde reispassie en van lekker eten, laat je Inspireren en Deel je ervaringen!

Pannenkoeken diner

Op vrijdag vertellen wij, Stay on Tour, tijdens het Pannenkoeken diner waarom wij pannenkoeken bakten voor goede doelen tijdens onze reis van een half jaar door Europa in 2019. We laten zien op welke plekken we allemaal zijn geweest en welke locals we hebben ontmoet. In juli dit jaar gaan we voor de tweede keer op lange reis en gaan we ook weer pannenkoeken bakken voor goede doelen.

Inspirerende reizigers

Op zaterdag vertelt Boon Family Journey over hun avonturen in hun Landrover met daktenten dwars door Afrika. Momenteel beheren ze camping Dijk en Meer, wonen ze in een Yurt en zijn ze bezig met de voorbereidingen van hun nieuwe reis.

Een gezin met lef: LEF on the Road. Ze zijn in februari vertrokken voor een camperreis van een half jaar door Europa. Momenteel reizen ze door Spanje. Tijdens het event gaan we met ze videobellen en vertellen ze over hun hoogte- en dieptepunten.

Film avond en zelf pizza’s maken

Voor de kinderen valt er genoeg te beleven. De groene camping beschikt over een mooie grote speeltuin met dierenweide, er zijn spelletjes, we hebben een filmavond en ze mogen zelf pizza’s maken!

Zin in een gezellig samenzijn?

Let’s Meet & Stay!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contactformulier