Meet & Stay (Nederland)

vrijdag 5 juli 2024

Datum/Tijd
5 juli 2024 - 7 juli 2024
Hele dag


Meet & Stay is dé ontmoetingsplek voor avontuurlijke gezinnen. Op de fijne camping Dijk en Meer aan het IJsselmeer staat Ontmoeten, Genieten, Inspireren en Delen centraal. Ontmoet andere reislustige gezinnen, Geniet van dezelfde passie en van lekker eten, laat je Inspireren en Deel je ervaringen!

Dit kan je verwachten:

  • Reisverhalen van Sonja en Tim: Waarom twee wereldreizen maken en een schooljaar in Spanje wonen?
  • Reisverhalen van Gerdien en Meindert: Waarom een wereldreis maken, overwinteren in Afrika en beheerders worden van camping Dijk & Meer?
  • Wereldkeuken! We kunnen je alvast verklappen dat we Afrikaanse invloeden hebben deze editie.
  • Yoga met reizende moeder Ilona. Ze is een half jaar op reis geweest en gaat vanaf deze zomer met haar gezin een schooljaar in Spanje wonen.
  • Een bijzondere en onvergetelijke familiewandeling over de dijk. Kunnen jullie als gezin dit avontuur aan?

Zin in een gezellig samenzijn?

Let’s Meet & Stay!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contactformulier

Meet & Stay 2022 en 2023

Er hebben al drie edities van Meet & Stay plaats gevonden. Dit vonden avontuurlijke gezinnen van dit evenement.

Anneke: “Wat een weekend vol herkenning, tips, leuke ideeën, handige apps, lekker eten, mooie gesprekken…Het was een feestje om er te zijn. Bedankt voor de organisatie.”

Ellen: “Het was heerlijk! Genoten van voor tot achter, met hoofdletter G. Alles top geregeld. Dankjewel daarvoor en we kijken uit naar de volgende.”

Mijke: “Nieuwe vriendinnen, antwoorden op alle vragen, inspiratie voor camper gadgets, samen eten, warme ontmoetingen, teveel om op te noemen. Ons eerste avontuur was een succes.”