Meet & Stay

vrijdag 9 juni 2023

Datum/Tijd
9 juni 2023 - 11 juni 2023
Hele dag


 

Meet & Stay is dé ontmoetingsplek voor reislustige gezinnen. Op de fijne camping Dijk en Meer aan het IJsselmeer staat Ontmoeten, Genieten, Inspireren en Delen centraal. Ontmoet andere reislustige gezinnen, Geniet van dezelfde reispassie en van lekker eten, laat je Inspireren en Deel je ervaringen!

Paella en Pannenkoeken diner

Op vrijdag delen wij, Stay on Tour, tijdens het Paella en Pannenkoeken diner onze reiservaringen. In 2019 reisden wij een half jaar door Europa en bakten wij pannenkoeken voor goede doelen. In 2022/2023 gingen wij voor bijna acht maanden op pad. Vanaf deze zomer gaan we voor een jaar in Spanje wonen. Ons leven is in vijf jaar tijd veranderd. Van huisje, boompje, beestje en banen in loondienst naar een vrij en avontuurlijk leven; dat komt mede door onze reizen. Er is letterlijk en figuurlijk een wereld voor ons open gegaan.

Inspirerende reizigers

Op zaterdag vertellen gezinnen die al op reis zijn geweest over hun avonturen en beantwoorden ze je vragen. Een lange camperreis maken is voor iedereen weggelegd. Grote kans dat jij na dit weekend besmet bent geraakt met het vrije camperleven.

Film avond en zelf pizza’s maken

Voor de kinderen valt er genoeg te beleven. De groene camping beschikt over een mooie grote speeltuin met dierenweide, er zijn spelletjes, we hebben een filmavond en ze mogen zelf pizza’s maken!

Zin in een gezellig samenzijn?

Let’s Meet & Stay!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contactformulier

Meet & Stay 2022 en 2023

Tijdens de zomer van 2022 en tijdens het Paasweekend van 2023 organiseerden wij de eerste twee edities van Meet & Stay.

Anneke: “Wat een weekend vol herkenning, tips, leuke ideeën, handige apps, lekker eten, mooie gesprekken…Het was een feestje om er te zijn. Bedankt voor de organisatie.”

Ellen: “Het was heerlijk! Genoten van voor tot achter, met hoofdletter G. Alles top geregeld. Dankjewel daarvoor en we kijken uit naar de volgende.”

Mijke: “Nieuwe vriendinnen, antwoorden op alle vragen, inspiratie voor camper gadgets, samen eten, warme ontmoetingen, teveel om op te noemen. Ons eerste avontuur was een succes.”