Deze vijf gezinnen maakten hun droomreis met de camper werkelijkheid

donderdag 3 februari 2022

Een half jaar, een jaar of misschien wel langer toeren met een camper door Europa: veel ouders dromen ervan om dit een keer in hun leven te doen met heel het gezin. Iedere maand zetten wij vijf gezinnen in de spotlights bij wie deze droom werkelijkheid is geworden. Deze maand zijn dat Avonturen verzamelen, De wereld zien met Soof en Pien, Femke Jaarsma, Mr and Mrs Hospes en Our Orange Happiness.

Voor onbepaalde tijd reizen door Europa

Voor onbepaalde tijd met de camper reizen door Europa: Kimm en Rein doen het sinds december 2021 met hun kinderen van acht en vijf jaar. Scandinavië en het Noorderlicht staan op hun bucketlist. Maar eerst overwinteren ze in Spanje en Portugal. Op Instagram delen ze unieke overnachtingsplekjes. Deze plek in Spanje staat op onze wensenlijst. 

Kimm en Rein met hun kinderen

Een campertrip van een jaar

Jan en Lenneke reizen een jaar lang met hun kinderen Soof (6) en Pien (5) in een camper door Europa. Ze zijn in juli 2021 vertrokken en hebben inmiddels de landen Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en Portugal bezocht. Iedere dag vertellen ze een leuke reisstory op Instagram. Ook op Youtube zijn hun reisbelevenissen te volgen.   

Jan en Lenneke met kids

Een half jaar op pad met heel het gezin

Op 25 februari 2022 start Femkes camperreis met man Erikjan en dochter Lena (9) door Europa. Haar wens is om even los te komen van het ‘normale’ leven. Zo nu en dan gaat ze wat posten over hun avonturen: the good and the bad things. Leuk detail: wij hielpen Femke en haar man bij de voorbereidingen van hun reis. Wil je ook op reis? Volg onze online Masterclass: voor langere tijd op reis met (leerplichtige) kinderen.

Erikjan, Lena en Femke

Toeren en muziek maken

Freek en Tryntsje hebben twee passies: campertripjes maken met hun drie kinderen Simme (4), Mente (2) en Jeste (1) én muziek maken. Vanaf maandag 25 april stappen ze in de camper en crossen ze een maand lang door heel Nederland (met kiddo’s) om hun eigen muziek te laten hoor. Bekijk hier hun website en volg hun avonturen. 

Freek en Tryntsje met kiddo’s

Uit de Westerse ratrace stappen

Sebastiaan en Kim reizen de wereld rond met Ziggy (6) en hond Boef. Ze zijn dit najaar begonnen met overwinteren in Spanje en daarna gaan ze kijken waar de zon opkomt in ‘t Oosten. Eerder reisden ze al twee jaar door Zuid-Amerika. Hun avonturen zijn te volgen op Instagram.  

Sebastiaan, Kim, Ziggy en hond Boef